Olet täällä: Etusivu

Tervetuloa EKOMinnan verkkokauppaan

Tarkoituksena on tarjota asiakkailleni ekologisia tuotteita, jotka auttavat asiakkaitani elämään ekologisemmin. Tuotteisiin kuuluvat PUL(polyuretaanilaminoitu), second hand- ja kierrätyskankaista valmistetut kestovaipat ja kestositeet ja muut PUL-, kierrätys- ja second hand kankaista tehdyt tuotteet. Tuotteisiin käytetyt langat ovat laadukkaita EPIC teollisuuskoneiden lankoja, jotka kestävät hyvin kulutusta. Langat ovat 100% polyesteriä. Kuminauhana käytän framillon polyuretaani nauhaa ja myös tavallista kuminauhaa vyötäröissä.Kestovaipat ovat helposti säädettäviä sopiviksi erimallisille lapsille. Koot ovat reilut. Vyötärössä on kuminauha säätö. Neppareiden avulla voi pienentää ja suurentaa vaippaa mielensä mukaan, näin voi valita isomman koon jo heti alkuun. Koot ovat xs-XL. Valikoimaan kuuluu myös KESTOVAIPPOJA ISOMMILLE lapsille ja AIKUISILLE, näissäkin on samat ominaisuudet kuin lasten vaipoissa. Imuissa käytän kierrätys froteeta.


Kestositeissä on myös valinnan varaa. On niukempaan vuotoon ja runsaampaan vuotoon tarkoitettuja siteitä. Yösiteet ovat reilun pituisia ja estävät näin vuodot edestä ja takaa. Kosteussulkuna käytän PUL kangaspaloja ja ihoavasten flanellia.


Kierrätys ja second hand kankaista tehdyissä tuotteissa on myös paljon erilaisia tuotteita. Näissä tuotteissa on rajoitettu määrä värejä, koska kangasta on aina pieni määrä. Esim. Tuoliin kiinnitettävä syöttötuoli(myös aikuisille), syömään opettelijalle pitkiä ruokalappuja (myös aikuisille), hedelmäpusseja, suunpyyhkeitä, flanellisia sisätaskuvaippoja, villahousuja, villakuoria, villaisiavuoteensuojia ym. tuotteita.

Ota yhteyttä , jos haluat jotain tuotetta mittatilaustyönä. Myös uusia ideoita voin toteuttaa. Teen myös pieniä vaatteiden korjaus ja muutos töitä.

EKOMinna tekee kestovaippojen korjaustyöt: KAM-neppien korjaukset, tarrojen vaihdot, kuminauhojen uusimiset ym. Myös lanoliinitus villa vaatteille ja vaipoille.

Kesän ja syksyn myötä valikoimiin tulee myös äitiysvaatteet kierrätysmateriaalista ym.

 

 

 

 
Primocom Oy - Parhaat ICT-ratkaisut